HATAY / ANTAKYA - Fevzi Çakmak İlkokulu

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı'nın 21.08.2023 tarihinde "2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler" konulu Genelgenin 10. maddesi "Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır." Şeklinde resmi yazı yayınladı. Linkten randevu alma aşamalarına ulaşabilirsiniz.

Nis

Okulumuz 1/B sınıf öğretmeni Nurcan YEŞİLÇAY DELİ öncülüğünde yürütülen ''Dönüştür,Oyna,Öğren'' adlı e-twinning projesi kapsamında mart ayında çok güzel çalışmalara imza atılmıştır.Projede yer alan diğer okulların öğrencileri ile öğrencilerimiz çevrimiçi ortamda tanıştılar.Dünya Su Günü dolayısıyla Türkiye genelinde 15 proje ve 300 kişinin katılımıyla uzman katılımı webinarı düzenlenerek Doç. Dr. Nurhan Öztürk tarafından su farkındalığı semineri düzenlendi.Öğrencilerimiz de Dünya Su Günü ile ilgili boyama çalışmaları yaparak afişler ve sloganlar hazırladılar.Ayrıca Mart ayı içinde öğrencilerimiz geri dönüşüm malzemeleri ile kinetik zarlar hazırlayarak bu materyalleri derste kullandılar,eğlenerek öğrendiler.