HATAY / ANTAKYA - Fevzi Çakmak İlkokulu

Fevzi Çakmak İlkokulu

Adres
GÜZELBURÇ MAH. E5 KARAYOLU CAD. İGA KONTEYNER KENT NO: 59/2 İÇ KAPI NO: 2 ANTAKYA / HATAY
Vizyon
AKADEMİK BAŞARISI YÜKSEK, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP, BİLGİ VE YETENEKLERİNİ KULLANAN, YAŞAM BOYU ÖĞRENEN, ÜLKESİNE KARŞI SORUMLU BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Misyon
YENİLİKLERE AÇIK, SÜREKLİ KENDİNİ GELİŞTİREN, TECRÜBELİ VE DİNAMİK ÖĞRETMEN KADROSUYLA, ÖĞRENCİ MERKEZLİ EĞİTİM VEREN, TEKNOLOJİYİ KULLANAN, VELİLERİN İHTİYAÇ DUYDUKLARI HER AN OKUL İDARESİ VE ÖĞRETMENLERİNE ULAŞIP EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETLERİNİ ALABİLDİKLERİ, ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARILARINI ÖN PLANDA TUTUP KALİTEDEN ÖDEN VERMEYEN ÇAĞDAŞ BİR EĞİTİM KURUMUYUZ.
ARAÇ VE YAYA
SERVİS YOK (İHTİYAÇ YOK)
ANTAKYA MERKEZ
0 KM
Diğer Hususlar
Deprem nedeniyle okulumuz ağır hasarlı olup 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında İGA Konteyner Kentte faaliyetlerini sürdürecektir.